Elképesztő állapotok az Y-híd építésénél, a lakók szinte úsznak a sáros vízben

Megosztás

Hosszú ideje tart már az Y-híd építése, sokan örülnek neki és gyorsabb közlekedésre számítanak a fejlesztés befejeztével, ám sokan felesleges és kártékony beruházásnak tartják. Az építkezés környezetében élők pedig minden nap megszenvedik a beruházás negatív velejáróit, a nehézkes közlekedést, a hangos munkagépeket, a feldúlt környezetet, most pedig a szinte bejárati ajtóig ér víz- és sártengert.

Egy MÁV telepi társasház lakója tett közzé bejegyzést az Út a városba (Y-híd) Érdekvédelmi Csoport elnevezésű Facebook csoportban. A bejegyzés arról számol be, hogy a lakóháztól mindössze néhány méterre hatalmas víz és sár áll. A képekből jól látszik, hogy a nagy mennyiségű víz teljesen eláztatja a lakóház melletti földterületet. A lakók már amiatt is aggódnak, hogy esetlegesen milyen károkat tehet a társasház szerkezetében és alapjában a nagy mennyiségű víz.

“Így néz ki most a MÁV telep 83 társasház előtti rész !! Hiába a mindenfelé jelzése a háznak. Senki nem vesz bennünket komolyan. Vajon mennyire áztatja át a talajt a víz ? Milyen kár keletkezik a ház alapjaiba mivel 5 méterre van a ház sarkától ? FELELŐTLENSÉG !!!!” – írta az aggódó lakó a bejegyzésében.

A lakóház környezet, munkagépek, feldúlt környezet, több méteres víz

A képsorok valóban sok kérdést felvetnek és belegondolni is rossz, hogy milyen kellemetlenségeket kell minden nap átélnie az építkezés mellett élőknek. A további esetleges következményekről nem is beszélve…

“Tegnap este 19-kor még szivattyúzták a vizet!!!A tőle pár méterre lévő 17 lakásos bérház alapja meddig bírja még?Nevetséges ,hogy a híd tetején pedig sajtótájékoztatót tartanak és mosolyogva közlik,hogy minden renden van!!! Hol vannak az illetékesek??Miért nem sétáltak le megnézni,hogy több mint 3 méteres vízben áll és úszik minden??” – írta hozzászólásban egy másik környékbeli lakos.

A teljes bejegyzést ide kattintva tekintheti meg.

Kapcsolódó cikkek